Contrast
Onderstrepen

Meld je aan voor ons ggz-team eetstoornissen

Eetstoornissen anders aanpakken, werk jij ook mee?

Volledig ambulante zorg en behandeling voor jongeren en gezinnen met eetstoornissen, kan dat? Zeker weten! Bij de divisie Jeugd & Gezin van GGZ NHN werken we sinds enige jaren zo, met prachtig resultaat. Opnames van jongeren in de kliniek komen nauwelijks meer voor.

We breiden onze aanpak uit naar jongvolwassenen van 18 jaar en ouder. Dat vraagt om creativiteit en zin om een nieuw team op te bouwen. In deze functie is er veel ruimte om de behandeling vorm te geven en je visie te delen met collega’s.

Er is alle ruimte om te leren en je (verder) te specialiseren in het vakgebied. We staan voor elkaar klaar en er is één gemene deler: de behandeling voor deze jongvolwassenen op het hoogste niveau krijgen.

Wil jij ook onderdeel zijn van dit nieuwe team? Laat het ons weten! Bel, mail of whatsapp met:

Petra van Klaveren, HR-partner Jeugd & Gezin
tel: 06 23 93 01 44 of mail naar p.vanklaveren@ggz-nhn.nl.

Of vul het contactformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op. 

Ben jij..

..die pionier met ervaring in de ggz die met ons een nieuw team wil opbouwen? Voor dit team zoeken we:

  • Systeemtherapeut
  • Psychiater 
  • Arts-assistent
  • Verpleegkundig specialist
  • GZ-psycholoog
  • HBO-verpleegkundige
  • Agogisch werker HBO
  • Sociaal-psychiatrisch verpleegkundige

Hoe doe je dat, eetstoornissen thuis behandelen?

Card image cap

'Thuis betrekken'

We zien in de praktijk dat het werkt. De zorg en behandeling voor jongeren, hun gezinnen en jongvolwassenen met eetstoornissenproblematiek kan volledig ambulant plaatsvinden. ‘Thuis’ is de jongere in zijn vertrouwde omgeving, waar hij de mogelijkheid heeft om contact te houden met vrienden, hobby’s en school en op die manier zo snel mogelijk te herstellen. Bij ‘Thuis’ hoort ook het gezin, want dat is de belangrijkste factor om gezond op te groeien. In de ambulante behandeling is daar alle aandacht voor.

Card image cap

Deeltijdzorg

In plaats van een opname in de kliniek bieden we verschillende vormen van deeltijdzorg op locatie voor jongeren, hun gezinnen en jongvolwassenen. Er zijn verschillende vormen van deeltijdzorg op locatie. Zo zijn er begingroepen gericht op aansterken, vervolgroepen waaronder voeding & beweging en exposure, en groepen die aansluiten op de laatste fase van de behandeling.

Iedere behandeltraject is uniek en we zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en behandeling.

Card image cap

Samenwerken

Mocht het toch nog nodig zijn, dan zijn er altijd bedden beschikbaar in de kliniek. We beschouwen een klinische opname dan als een interventie in een ambulant traject, waarbij de individuele therapie en systeemtherapie vanuit het ambulante team doorloopt en zij als het ware mee de kliniek in gaan. We werken ook nauw samen met ketenpartners, waaronder ziekenhuizen.  

Wie ben jij?

Word je enthousiast van onze vernieuwende aanpak? Wil je deze aanpak in de vingers krijgen en verder uitbouwen? Wil jij deel uitmaken van een nieuw op te zetten team? Neem contact met ons op voor meer informatie, maar ook als je een dag wilt meelopen.

Bel, mail of whatsapp met:

Petra van Klaveren, HR-partner Jeugd & Gezin
tel: 06 23 93 01 44 of mail naar p.vanklaveren@ggz-nhn.nl.

Of meld je aan via het contactformulier. 

Bekijk hier het verhaal van Wieteke en Kimberly

Card image cap

Psychiater Frank over de divisie Jeugd & Gezin

"We dragen dit werk samen. Dat is ook belangrijk want we komen voor genoeg uitdagingen te staan in behandelingen. Als iedereen dezelfde koers vaart, zijn kwaliteiten inzet en het werpt zijn vruchten af, geeft dat heel veel voldoening. Ik ben geregeld trots op ons team als we zeer complexe behandelingen gezamenlijk in goede banen leiden. Ik vind het ook leuk om collega’s hierin uit te dagen om hun kwaliteiten verder te exploreren. We hebben als team zoveel in onze mars en het is mooi als dat naar voren komt!”

Wat wij voor jou kunnen betekenen

We gaan graag met jou in gesprek over je ideale baan. Op welke locatie, regio of team pas jij het beste? We verwelkomen mensen die verschillen in culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; we zetten ons immers dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Dat zien we graag terug in onze organisatie.

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid hun werk gezond, veilig en met plezier doen. Wij stimuleren mobiliteit en ontwikkeling om daarmee de duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.