Contrast
Onderstrepen

Artikel NHD - Creatief uit je hoofd

maandag 19 augustus 2024 09:43 uur

Deelnemer Margriet vertelt in het Noordhollands Dagblad hoe creatief bezig zijn haar helpt om zich mentaal beter te voelen.

"Je bent als het ware uit je hoofd, omdat je iets anders aan het doen bent. Dan heb je geen negatieve gedachten, maar krijg je juist een positieve impuls omdat je jouw emoties in het werk kwijt kan." 

Deelnemer Margriet vertelt in dit interview hoe creatief bezig zijn haar helpt om zich mentaal beter te voelen. Collega's Marianne Frieling en Nicole de Vries van Maatwerk, centrum voor werk & ontwikkeling, zien dagelijks hoe belangrijk dagstructuur, kunst, en creativiteit kunnen zijn voor het herstel van cliënten.

Daarom organiseert GGZ NHN dit jaar in de week van 10 september, suïcidepreventiedag, allerlei activiteiten in Noord-Holland-Noord. Bekijk hier het programma.

Lees er meer over in het artikel van het Noordhollands Dagblad op 17 augustus 2024.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: