Contrast
Onderstrepen

Ondertekening gunning nieuwe High Intensive Care

donderdag 12 september 2024 14:30 uur

Drie partijen kwamen op donderdag 12 september 2024 bij elkaar om een belangrijk moment te markeren. De Geus Bouw, Bectro Installatietechniek en GGZ Noord-Holland-Noord zetten hun handtekening voor de bouw van een nieuwe High Intensive Care (HIC). Na ondertekening plaatsten zij deze mijlpaal op de tijdlijn met de geschiedenis van GGZ NHN in de Verhalenkamer in Heiloo.

De nieuwe HIC is een ontwerp van architectenbureau Mecanoo.

Na een aanbesteding heeft GGZ NHN de bouw gegund aan De Geus Bouw uit Broek op Langedijk en de installatietechniek aan Bectro Installaties uit Amersfoort. Beide partijen zijn verheugd dit project te mogen uitvoeren. Bij de ondertekening ontvingen zij beide een kunstwerk van deelnemers van Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling van GGZ NHN. Ook hierin komt de historie van de organisatie terug. In de kunstwerken zit koper verwerkt dat afkomstig is van het dak van de Cultuurkoepel en de voet is gemaakt van hout van de voormalige kerkbanken.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: